Služby vinařům

Lahvování

V rámci našich zkušeností nabízíme vinařům výrobu sektů z jejich vlastních vín. Poradíme Vám, kterak víno vyškolit a připravíme Vám dle originálních francouzských receptur druhotný zákvas.

Sekty Vám nalahvujeme, případně i dlouhodobě uložíme.

V případě zájmu kontaktujte Vladimíra Hříbala.

Degoržování

Sekty odkalujeme na originálních francouzských strojích a používáme výhradně přípravky z Institut Oenologique de Champagne, který s námi dlouhodobě spolupracuje. Pro naše zákazníky samozřejmě nabízíme výrobu jejich šumivých vín v celním skladu, včetně vyřízení administrativních formalit.

Pro zátkování používáme korkové zátky vysoké kvality z Francie (Barangé) či zátky dodané zákazníkem.

Agrafu i zátku jsme schopni na přání zákazníka nechat vyrobit na základě grafického podkladu u našich francouzských partnerů.

1. příprava vína
1. příprava vína
2. lahvování
2. lahvování
3. kvašení
3. kvašení
4 setřásání
4. setřásání
5. schlazení
5. schlazení
6. degoržování
6. degoržování
7. dozážní likér
7. dozážní likér
8. adjustace
8. adjustace, legislativní formality

Naše výrobní zázemí