It is the respect to tradition, specific composition of soil and particular climatic conditions in the south of Moravia, that allow the small family vinery to create the most special sparkling wine, which is made using the classic Méthode Champenoise- secondary fermentation in the bottle.

We are the second generation of producers of the sparkling wine made from mostly ecologically grown hand-picked grapes. All our bottles are left in cellars for years to mature and develop their exceptional flavours.

Objednejte si sekt
  • Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3

Services winemakers

Toto je stručný popis lahvování a degoržování.
Pro zátkování používáme korkové zátky vysoké kvality z Francie (Barangé) či zátky dodané zákazníkem.

Více informací o našich službách
1. příprava vína
1. Preparation of wine
2. lahvování
2. Bottling
3. kvašení
3. Second fermentation
4 setřásání
4. Riddling
5. schlazení
5. Cooling
6. degoržování
6. Disgorging
7. dozážní likér
7. Expedition liqueur
8. adjustace
8. Adjustment, legislative administration